06 Mei 2018

10.30u -
12.30u

Zondags aperitief 6 mei 2018

Hofke Ter Musse , Mussestraat 4, 9680 Etikhove

Ik doe mee!

Vanuit een kerngroep van burgers met een hart voor Maarkedal en hun omgeving wensen we op een positieve manier de stem van elke Maarkedalse burger een plaats te geven. Een echt burgerinitiatief waarbij participatie en transparantie hoog in het vaandel staan geschreven. We wensen op een co-creatieve manier onze gemeente met jullie ideeën te versterken zodat we samen kunnen leven, wonen, werken en genieten van onze bijzondere gemeente. We wensen dit ook in samenwerking te doen met het gemeentebestuur en beslisten daarom ook een lijst samen te stellen voor de komende gemeenteraadverkiezing. We kozen ervoor dit burgerinitiatief onder de vleugels van Groen & Co te laten groeien. Hierbij de uitnodiging voor ons startmoment :

ZET JOUW IDEE OP DE KAART VAN MAARKEDAL

We nodigen je uit op ons aperitief op zondag 6 mei om 10.30u in het Hofke ter Musse, Mussetraat 4 in Etikhove.

We horen graag over de thema’s die jou bezig houden. Of de ideeën die je hebt en wenst om te zetten. Of je wil gewoon eens komen kennismaken en luisteren. Elke inzet kan veel betekenen voor onze gemeente! En dit geldt voor iedereen : de denkers (ideeën), de doeners (handen uit de mouwen) en de trekkers (richting geven). We zoeken versterking van mensen - groenen én onafhankelijken - die ook zorg dragen voor hun omgeving en voor elkaar.

Wil je hiermeer over weten, en kan je er niet bij zijn op 6 mei, of je bent erg nieuwsgierig : Laat ons alvast weten wat jij belangrijk vindt, [email protected] , of vul alvast de vragenlijst in via https://sites.google.com/view/6mei18

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.